η ομαδα μας

Νάντια Σταυρογιάννη

Ceo

Η Νάντια Σταυρογιάννη, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Ανώτατο Στέλεχος Διοίκησης, ολοκλήρωσε το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό της πρόγραμμα σπουδών Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού ΗΥ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ενώ έχει επίσης ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείριση Πωλήσεων στην ΕΕΔΕ.
Η κα Σταυρογιάννη είναι Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνουσα της Resolute S.A., υπεύθυνη για όλο το φάσμα της εκτελεστικής διαχείρισης και των εγχώριων και διεθνών έργων ανάπτυξης και επέκτασης του οργανισμού στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Έχει ξεκινήσει την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1994, αρχικά ως προγραμματίστρια συστημάτων και αναλύτρια στην ICAP Hellas και από το 1995 ως IT Manager, Εμπορική Διευθύντρια και στη συνέχεια Διευθύνουσα Σύμβουλος της DAS Hellas ΑΕ. Σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής της διαδρομής στην DAS Hellas η κα Σταυρογιάννη έχει επιτύχει ρεκόρ αξιοσημείωτης ανάπτυξης της εταιρείας, ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγιστοποίηση των κερδών, ενώ έχει επίσης ξεκινήσει μια σειρά επιτυχημένων έργων, με στόχο την τεχνολογική πρόοδο, τη λειτουργική βελτιστοποίηση και την ενδοεταιρική συνεργασία, οδηγώντας τη DAS Hellas, σε υψηλά πρότυπα αποδοτικότητας και δυνατοτήτων μεγιστοποίησης του μεριδίου αγοράς.
Από 01-12 / 2018 ήταν Γενική Διευθύντρια και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Autoking Hellas S.A.
Έως σήμερα, η κα Σταυρογιάννη είναι Πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (EIAS), ενώ κατείχε την θέση του αντιπροέδρου του RIAD (Παγκόσμια Ένωση Εταιρειών Νομικής Προστασίας), μέλους του ΔΣ της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, του προέδρου της Επιτροπής Ανθρώπινου Δυναμικού και της επιτροπής της Νομικής Προστασίας. Είναι μέλος της ΕΑΣΕ και μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών.
Τέλος, η κα Σταυρογιάννη είναι διαπιστευμένη Δικαστική Διαμεσολαβήτρια (Certified Mediator), Πιστοποιημένη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδας.